Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Onze diensten.

Met DiAS ERP is het mogelijk om op een snelle en gebruiksvriendelijke manier de dagelijkse administratieve en commerciële activiteiten van uw onderneming te beheren en te controleren.

Prijsaanvragen.

C&C richt zich voornamelijk tot KMO’s. Dankzij de modulaire opbouw van DiAS kunnen wij een product samenstellen dat volledig is afgestemd op de behoeften van iedere organisatie. U hoeft dan ook niet te betalen voor modules die voor uw organisatie niet relevant zijn. Wij maken graag voor u een aangepast prijsvoorstel. Hou bij het samenstellen van uw budget ook rekening met andere kosten zoals hardware-infrastructuur, implementatiebegeleiding...

LV01

DIAS Financials.

Een modern financieel pakket als DiAS Financials biedt meer mogelijkheden dan alleen het verwerken van uw dagelijkse boekingen: het is een financieel informatiesysteem. Naast het snel en gebruiksvriendelijk invoeren van boekingen beschikt u ook over uitgebreide klanten- en leveranciersinformatie, historieken, rapportagelijsten...

U kunt ook gebruik maken van bijkomende modules voor o.a.:

  • Elektronisch betalingsverkeer (via ISABEL)
  • Afschrijvingen
  • Departementele boekhouding
  • Analytische boekhouding

DIAS ERP.

DiAS ERP is een modulaire oplossing om de administratie van uw bedrijf aanzienlijk te vereenvoudigen. De software zorgt voor een optimale automatisering van alle stappen in uw aan- en verkoopprocessen.

De software wordt opgedeeld in verschillende modules zodat u zelf kunt kiezen wat voor u van toepassing is. Enkele modules:

  • Facturatie
  • Aan- en verkoopadministratie
  • Artikelbeheer
  • Stockbeheer (RF scanning, palletbeheer, kassabeheer...)
  • Herstelbeheer

DIAS FIN-ERP.

Aanpassingen 100% op maat van uw bedrijf!

Naast onze standaard DiAS software leveren wij ook maatwerk oplossingen voor situaties waarbij onze standaardproducten niet voldoende dekkend zijn. Bent u actief in een branche waarvoor we nog geen product ontwikkeld hebben? Dit vormt geen probleem voor onze medewerkers, ook hiervoor kunnen we een oplossing op maat ontwikkelen.  

Het grootste voordeel van maatwerksoftware is dat het volledig ontwikkeld wordt in functie van de bedoelde toepassing. Hierdoor bevat een maatwerkontwikkeling geen overbodige functionaliteit en kunt u het programma direct in uw eigen bedrijf inzetten.

  

Om maatwerksoftsware te ontwikkelen, gebruiken wij twee methoden:

1. op basis van een "fixed-price" afspraak, waarbij het project als geheel voor een vaste prijs wordt ontwikkeld.

2. op basis van een uurtarief, waarbij de tijd wordt doorgerekend die nodig is om het project te voltooien.  

Hoe dan ook, wij zorgen er altijd voor dat u kunt rekenen op een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Hulp nodig bij een project? Wij helpen jou graag!

Ambachtsstraat 8
9700 Oudenaarde
055 30 03 20
BE 0434 990 956
Fraeye Group